S blížiacim sa jesenným obdobím je potrebné mať na pamäti aj to, že záhrada si po vegetačnom období potrebuje odpočinúť. Jednou z prác, ktoré odporúčame vykonať pred budúcoročnou sezónou, je aj jesenné vyhnojenie. Práve to dokáže zabezpečiť dôležitý základ pre bohatú budúcoročnú úrodu.

Netreba zabúdať, že hnojivá, ktoré počas sezóny využívate, môžete pokojne odložiť na budúcu sezónu. Na jesenné hnojenie sa totiž odporúča využívať hnojivá , ktoré majú optimálne zloženie a dokážu rastliny pripraviť na nadchádzajúce obdobie (nižšie teploty, menej svetla). Na jesenné vyhnojenie pôdy odporúčame použiť rokmi overený AGRO Maštaľný hnoj.

AGRO Maštaľný hnoj je ideálnou voľbou na ekologické pestovanie a po jeho použití dokáže naštartovať mikrobiálne činnosti, ktoré prebiehajú v pôde. Vďaka obsahu základných živín zvyšuje podiel humusu a tým aj úrodnosť pôdy, ktorá je na začiatku budúcoročnej sezóny veľmi dôležitá.

AGRO Maštaľný hnoj je inovatívny spojením tradičného hnojenia a modernej aplikácie. Vďaka svojmu zloženiu je aplikácia veľmi jednoduchá a teší sa veľkej obľube nielen pre pestovateľov zeleniny a ovocia , ale aj pestovateľov poľnohospodárskych plodín a na pestovateľov viniča.

Maštaľný hnoj

  • aktivuje mikrobiálnu činnosť pôdy
  • dodáva do pôdy živiny a zlepšuje jej štruktúru
  • jednoduchá manipulácia
  • na základné hnojenie zeleniny, poľnohospodárskych plodín a ovocných drevín
  • aplikácia na jar alebo jeseň
  • dávkovanie: 10l hnoja vystačí cca na 3,5 m2 plochy
Zdroj: AGRO CS